Download lagu Happy Asmara - Catu Mp3

Happy Asmara - Catu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 5,275

Duration: 04:41

MP3 size: 4.18 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ati iki uwes kadung loro
Batin soyo jeru jur krsikso
Mergo koe seng tak tresno
Tego gawe ati cidro
Atiku nelongso

Wengi iki aku tansah kelingan
Nalikane iseh sesandingan
Kau genggam tanganku sayang
dibawah sinar rembulan
Kini kau tinggalkan

Ra nyono aku ora ngiro
koe tego gawe atiku nelongso
Ranyono aku ora ngiro
Koe tego medot taline asmoro
Kasih

[Music]

Wengi iki aku tansah kelingan
Nalikane iseh sesandingan
Kau genggam tanganku sayang
dibawah sinar rembulan
Kini kau tinggalkan

Ra nyono aku ora ngiro
koe tego gawe atiku nelongso
Ranyono aku ora ngiro
Koe tego medot taline asmoro
Kasih

Opo koe ra kelingan
Janjo setyo naliko berjuang
Kasih
Opo koe wes ra sayang
Tresno tulus kini kau tinggalkan
Ho.. hu.. oo...
Ho.. ho.. ho.. ho..

Download Lagu Gratis HAPPY ASMARA - CATU - ( Official Music Video ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu HAPPY ASMARA - CATU - ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu HAPPY ASMARA - CATU - ( Official Music Video ). Lirik Lagu HAPPY ASMARA - CATU - ( Official Music Video ) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home