Download lagu Happy Asmara - Dalane Gusti (Bukan Religi) Mp3

Happy Asmara - Dalane Gusti (Bukan Religi)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 12,440

Duration: 04:52

MP3 size: 4.45 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku mung biso dedungo
Marang gusti hang maha kuasa
Mergo tresno mung tok gawe loro
Nanging piye maneh
Kabeh takdire hang maha kuasa

Aku mung biso dedungo
Marang gusti hang maha kuasa
Mergo tresno mung tok gawe loro
Nanging piye maneh
Kabeh takdire hang maha kuasa

Ra bakal tak baleni
Tresnoku sing koyo wingi
Mergo janji tok blenjani
Kowe ra iso nepati

Ra bakal tak lalekke
Loro sing wes tak rasakke
Iki pancen wes takdire
Aku ra biso ro kowe
Pengeku kowe ngerti, kowe sing tak tresnani
Nanging piye maneh, kabeh wes dalane gusti
Aku mung biso nerimo kowe gandeng ro wong liyo
Aku kudu kuat nerimo kanti ikhlas lan legowo

Ra bakal tak baleni tresnoku sing koyo wingi
Mergo janji tok blenjani, kowe ra iso nepati
Ra bakal tak lalekke loro sing wes tak rasakke
Iki pancen wes takdire, aku ra biso ro kowe

Ra bakal tak baleni tresnoku sing koyo wingi
Mergo janji tok blenjani, kowe ra iso nepati
Ra bakal tak lalekke loro sing wes tak rasakke
Iki pancen wes takdire, aku ra biso ro kowe
Iki pancen wes takdire, aku ra biso ro kowe

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Dalane Gusti (Bukan Religi) (Official Music Video ANEKA SAFARI) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Dalane Gusti (Bukan Religi) (Official Music Video ANEKA SAFARI) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Dalane Gusti (Bukan Religi) (Official Music Video ANEKA SAFARI). Lirik Lagu Happy Asmara - Dalane Gusti (Bukan Religi) (Official Music Video ANEKA SAFARI) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home