Download lagu Happy Asmara - Dewe Wani Mp3

Happy Asmara - Dewe Wani

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 14,138

Duration: 06:46

MP3 size: 4.40 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Bingung aku kudu pie 
Merjuangke kowe sing pasti akhire 
Amung pepisahan 
Mergo sadar aku iki sopo 
Ora nduwe opo opo

Tenan opo sing tak roso 
Kepenggak wongtuomu ora setuju 
Dewe bebarengan 
Mergo ngerti aku aku iki sopo 
Ora nduwe opo opo

Umpomo diteruske malah aku loro Dewe 
Yen tak ikhlaske  aku iseh sayang 

Reff:
Selawase Sliramu neng ati 
Snadyan aku iki ngerti ora iso dadi siji 
Tak lakoni kanthi kuat ati 
Siso uripku iki tak pasrahke marang Gusti 
Aku Dewe wani

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Dewe Wani [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Dewe Wani [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Dewe Wani [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home