Download lagu Happy Asmara - Dinggo Bukti Mp3

Happy Asmara - Dinggo Bukti

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 48,321

Duration: 05:59

MP3 size: 3.61 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Umpomo kowe ngerti roso atiku iki
Senadyan urip sesandingan
Nanging ati ora krasan

Wes tak cobo tak lakoni
Wes tak cobo tak ngerteni
Nanging ati ora iso kuat
Nyonggo loro mergo omonganmu
Sing nglarani ati 😢

Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni, yo mung dinggo, 
dinggo bukti
Aku nrimo kowe, opo wae kahanane
Sewu siji masalahe

Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongake tekan kapan wae mugo Gusti
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
Mugo nyaman karo liyane

Urip iki mung sepisan
Ojo nganti ngrusak sae seduluran
Senadyan wis ra sesandingan

Ati iki tetep sayang
Nanging tresno ra kudu duweni
Yen kui dalane
Kudu tak lakoni

Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni, yo mung dinggo, dinggo bukti
Aku nrimo kowe, opo wae kahanane
Sewu siji masalahe

Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongake tekan kapan wae mugo Gusti
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
Mugo nyaman karo liyane

Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni, yo mung dinggo, dinggo bukti
Aku nrimo kowe, opo wae kahanane
Sewu siji masalahe

Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongake tekan kapan wae mugo Gusti
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
Mugo nyaman karo liyane 😔😢

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Dinggo Bukti (Official Music Video ANEKA SAFARI) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Dinggo Bukti (Official Music Video ANEKA SAFARI) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Dinggo Bukti (Official Music Video ANEKA SAFARI).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home