Download lagu Happy Asmara - Dudohno Aku Mp3

Happy Asmara - Dudohno Aku

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 11,265

Duration: 05:10

MP3 size: 5.04 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Yen ngomong sayang, aku wes sayang
Yen ngomong setiyo, aku iki setiyo
Sing tak pingini gedene tresnamu
Dudohno ning aku

Sekabehane uwes tak ngerteni
Karo kabeh eleke tingkahmu
Opo maneh gedene egomu sing marai atiku
Ajur remuk ngerteni awakmu

Nanging kabeh iki wes tak sabari
Wes ra mikir tentang harga diri
Wes kadung loro atiku iki, ra kuat ku ngelakoni
Mugo kowe sitik oo.. Ngerteni

Reff :
Yen ngomong sayang, aku wes sayang
Yen ngomong setiyo, aku iki setiyo
Sing tak pingini gedene tresnamu
Dudohno ning aku

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Dudohno Aku (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Dudohno Aku (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Dudohno Aku (Official Music Video). Lirik Lagu Happy Asmara - Dudohno Aku (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

happy asmara, happy asmara - dudohno aku,

Home