Download lagu Happy Asmara - Dungo Mp3

Happy Asmara - Dungo

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 6,476

Duration: 04:23

MP3 size: 4.12 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Awan bengi ora iso turu
Kelingan marang kang masku
Saben dino tansah kangen sliramu
Wong bagus kantilane atiku
Mandanio biso maleh wektu
Dadi siji marang esemmu
Roso seneng jroning atiku
Wong bagus neng endi paranmu
Bisoku mung nangis ono njeroning ati
Roso loro kanthi kegowo ngimpi
Bisoku mung dungo ono kersane Gusti
Ilangono roso loro njero ati

Opo pancen iki kudu tak lakoni
Tetep sabar masio nangis neng ati
Opo pancen iki wis dadi garise
Kabeh mau mugo ono hikmah'e

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Dungo [ OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Dungo [ OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Dungo [ OFFICIAL]. Lirik Lagu Happy Asmara - Dungo [ OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

happy asmara, cak percil terbaru, percil happy, happy asmara,

Home