Download lagu Happy Asmara - Emong Tanpo Riko Mp3

Happy Asmara - Emong Tanpo Riko

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 9,499

Duration: 05:25

MP3 size: 4.50 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Serune welas ati.. nisun
Nong riko sing nono watese
Hang isun sidem
Yo hang isun roso
Bungahe ati mung nyanding riko

Mugo riko hang biso.. nggawe
Tentreme lahir batin iki
Ambo tah ndane
Isun tanpo riko
Koyo layangan pedhot bolahe.

Reff :
Rasane koyo lembung nong awang-awang
Kegowo angin tanpo ngarah tujuane
Isun emong.. urip tanpo riko
Hang nggawe ati iki sirno

Iki gambare gedine welas isun
Semogo bae bakalan di langgengaken
Welas isun.. kanggo riko
Sing kiro biso musno

Reff :
Rasane koyo lembung nong awang-awang
Kegowo angin tanpo ngarah tujuane

Rasane koyo lembung nong awang-awang
Kegowo angin tanpo ngarah tujuane
Isun emong.. urip tanpo riko
Hang nggawe ati iki sirno

Iki gambare gedine welas isun
Semogo bae bakalan di langgengaken
Welas isun.. kanggo riko
Sing kiro biso musno
Sing kiro biso musno

Download Lagu Gratis HAPPY ASMARA - EMONG TANPO RIKO (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu HAPPY ASMARA - EMONG TANPO RIKO (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu HAPPY ASMARA - EMONG TANPO RIKO (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

happy asmara, emong tanpo riko,

Home