Download lagu Happy Asmara feat. Denny Caknan - Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi) Mp3

Happy Asmara feat. Denny Caknan - Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 13,212

Duration: 05:15

MP3 size: 4.85 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Prapatan Kartonyono terkenang
Naliko nyawang sepion pas kowe tak tinggal
Aku kelingan ayeme pengertian
Kowe Mantanku paling kurindukan

Nyadari aku ora iso lali
Saben kenangan karo kowe
sing wis tak larani
aku ngakoni saiki berantakan
Tanpo kowe uripku ambyar

Mbiyen aku sekarepan
Kakean penjaaaluk'an 
Durung ngerti arti pengertian

Saben aku kelingan 
Meeesti ketangisaaaan
Ora kuat ijenan

Reff :
Kartonyono aku sing medot janji
Aku sing ngelarani
Saiki getunning nburi
Nyesel ning ati

Ora nyono nyatane terus kangen
Isih tresno karo kowe
Banget tak rasakke 
Opo kudu balikan karo kowe

Download Lagu Gratis Happy Asmara feat. Denny Caknan - Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara feat. Denny Caknan - Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara feat. Denny Caknan - Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi). Lirik Lagu Happy Asmara feat. Denny Caknan - Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

pragita hiza indonesia, phi, happy asmara, denny caknan, kartonyono medot janji, jawaban kartonyono, pashati, tenanan, dangdut, koplo, hits, happy asmara,

Home