Download lagu Happy Asmara - Heppi Rasane Mp3

Happy Asmara - Heppi Rasane

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 6,686

Duration: 04:37

MP3 size: 4.25 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Pengen urip bebrayan
Mbangun tresno karo kowe
Mugo ra ono halangane

Sing tak jaluk mung siji
Kowe ora ngapusi
Ojo sampe mblenjani

Ijo royo-royo tak kiro godong pari
Uwes tak sabari kok malah mangan ati
Sego padang lawuhe iwak teri

Tiwas tak sayang jebul ora nduweni

Buah naga beli di banyuwangi
Kamu tlah mendua bikin aku sakit hati
Tuku krupuk neng kuto purwodadi
Kowe gawe remuke ati

Reff :

Jelas ra mungkin
Aku ra bakal iso nompo
Yen tresnomu
Mbebagi karo kono

Jelas ra mungkin
Aku ra bakal iso lilo
Mending dewe
Penting heppi rasane

Musik :

Ijo royo-royo tak kiro godong pari
Uwes tak sabari kok malah mangan ati
Sego padang lawuhe iwak teri
Tiwas tak sayang jebul ora nduweni

Buah naga beli di banyuwangi
Kamu tlah mendua bikin aku sakit hati
Tuku krupuk neng kuto purwodadi
Kowe gawe remuke ati

Reff :

Jelas ra mungkin
Aku ra bakal iso nompo
Yen tresnomu
Mbebagi karo kono

Jelas ra mungkin
Aku ra bakal iso lilo
Mending dewe
Penting heppi rasane

Int.

Reff :

Jelas ra mungkin
Aku ra bakal iso nompo
Yen tresnomu
Mbebagi karo kono

Jelas ra mungkin
Aku ra bakal iso lilo
Mending dewe
Penting heppi rasane

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Heppi Rasane (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Heppi Rasane (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Heppi Rasane (Official Music Video). Lirik Lagu Happy Asmara - Heppi Rasane (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home