Download lagu Happy Asmara - Ikhlas Ngenteni Mp3

Happy Asmara - Ikhlas Ngenteni

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 41,112

Duration: 04:11

MP3 size: 3.94 MB

Date: 02 June 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Pertama weruh kowe
Esemmu ngelaleke sak kabehane
Tansah bungah rasane
Iso njanggong karo kowe
Jebule sandingane konco dewe

Aku wes berjuang mati-matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan

Pertama weruh kowe
Esemmu ngelaleke sak kabehane
Tansah bungah rasane
Iso njanggong karo kowe
Jebule sandingane konco dewe

Aku wes berjuang mati-matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan

Aku wes berjuang mati-matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan

Nganti keringet lan eluhku netes dadi siji
Kowe ra ngerti
Opo kabeh seng wes tak lakoni
Senadyan kowe milih lungo karo ,liyane
Aku ikhlas ngenteni kowe
Aku ikhlas ngenteni kowe

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Ikhlas Ngenteni (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Ikhlas Ngenteni (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Ikhlas Ngenteni (Official Music Video). Lirik Lagu Happy Asmara - Ikhlas Ngenteni (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home