Download lagu Happy Asmara - Jajal Kowe Dadi Aku Mp3

Happy Asmara - Jajal Kowe Dadi Aku

Listen: 367

Duration: 04:44

MP3 size: 4.25 MB




Download Mp3

Apabila tampil pop up iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ojo kowe mikir gampang
Dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat kuatne tuk bersabar

Wis pancen tresnoku marakke bertahan

 
Nyanding kowe sing isih kumat kumatan
Ket biyen selalu aku yang harus mengalah
Kadang malah kowe sing nuduh aku salah

Ojo kowe mikir gampang
Dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat kuatne bersabar

Jajal kowe dadi aku
Tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

Aku ra pingin pisah
Nanging aku meh ra betah
Sing tak jaluk kowe endah berubah

Ket biyen selalu
Aku yang harus mengalah
Kadang malah kowe
Sing nuduh aku salah

Ojo kowe mikir gampang
Dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat kuatne bersabar

Jajal kowe dadi aku
Tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

Ojo kowe mikir gampang
Dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat kuatne bersabar

Jajal kowe dadi aku
Tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

Jajal kowe dadi aku

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Jajal Kowe Dadi Aku (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Jajal Kowe Dadi Aku (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Jajal Kowe Dadi Aku (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home