Download lagu Happy Asmara - Kebal Kelaran Mp3

Happy Asmara - Kebal Kelaran

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 15,620

Duration: 11:43

MP3 size: 5.29 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tego.. Kowe tego
Ninggalne aku sing wis mulai tresno
Ra ono.. Roso bersalah..
Kowe mbubrahi tatanan ati kowe ninggalne aku..

Chatingan.. Yo wis sayang-sayangan..
Kowe wis janji ra bakal ninggal aku..

Chorus

Kowe mundur aku orapopo
Mergo ati iki wis kebal mok larani
Masio lara.. Batinku kesikso
Aku lilo sayangku mok tinggalno

Int.

Chatingmu nggowo roso
Perlahan-lahan tresnomu wis iso tak tompo
Kediri ngawi.. Sing dadi saksi
Kowe mbubrahi tatanan ati
Kowe ninggalne aku

Chatingan.. Yo wis sayang-sayangan
Kowe wis janji ra bakal ninggal aku

Chorus

Kowe mundur aku orapopo
Mergo ati iki wis kebal mok larani
Masio lara batinku kesikso
Aku lilo sayangku mok tinggalno

Kowe mundur aku orapopo
Mergo ati iki wis kebal mok larani
Masio lara batinku kesikso
Aku lilo sayangku mok tinggalno

Download Lagu Gratis HAPPY ASMARA - KEBAL KELARAN (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu HAPPY ASMARA - KEBAL KELARAN (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu HAPPY ASMARA - KEBAL KELARAN (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home