Download lagu Happy Asmara - Kembang Mawar Mp3

Happy Asmara - Kembang Mawar

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 26,556

Duration: 04:55

MP3 size: 3.83 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Udan, udan sing tak enteni
Kanggo nutup eluhku sing milih
Dudu klambi anyar sing tak caos ke jenengan
Nanging kembang mawar sing tak tabur ning sarean

Ambyar, atiku kerungu kabar
Nggregel ati iki, durung sadar
Dudu kembang tebu sing tukul gampang kanginan
Nanging tapak tilasmu terkenang

Dudu sanak, dudu kakang
Nanging yen ilang melu kelangan

Sugeng tindak panutanku
Karyamu tak kenang, welingmu tak gugu
Matur sembah nuwun komandanku
Stasiun balapan dadi seksi bisu

Ora bakal ono sing iso nggantekke
Namung iso neruske perjuangane
Dudu sanak, dudu kakang
Nanging yen ilang melu kelangan

Sugeng tindak panutanku
Karyamu tak kenang, welingmu tak gugu
Matur sembah nuwun komandanku
Stasiun balapan dadi seksi bisu

Ora bakal ono sing iso nggantekke
Namung iso neruske perjuangane
Ora bakal ono sing iso nggantekke
Namung iso neruske perjuangane

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Kembang Mawar (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Kembang Mawar (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Kembang Mawar (Official Music Video). Lirik Lagu Happy Asmara - Kembang Mawar (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home