Download lagu Happy Asmara - Kuatno Aku Mp3

Happy Asmara - Kuatno Aku

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 31,526

Duration: 04:39

MP3 size: 4.21 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kowe seng biyen tau ning atiku
Seng tau gawe seneng uripku
Saiki wes lungo disanding wong liyo
Mergo raono restune wong tuwo

Setiaku wes ra kurang kurang
Sayangku neng kowe yo tenanan
Rasane abot nerimo kenyataan
Kepekso pisah mergo keadaan

Wes cukup aku sadar diri
Tak terimo karo gede ati

Gusti paringono kuat atiku iki
Kelangan wong seng paling tak sayangi
Gusti paringono terang dalan uripku
Nerimo kahanane koyo ngene akhire, gusti kuatno aku

Gusti paringono kuat atiku iki
Kelangan wong seng paling tak sayangi
Gusti paringono terang dalan uripku
Nerimo kahanane koyo ngene akhire, gusti kuatno aku
Gusti kuatno aku ..

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Kuatno Aku (Official Music Video ANEKA SAFARI) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Kuatno Aku (Official Music Video ANEKA SAFARI) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Kuatno Aku (Official Music Video ANEKA SAFARI). Lirik Lagu Happy Asmara - Kuatno Aku (Official Music Video ANEKA SAFARI) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home