Download lagu Happy Asmara - Lalekno Aku Mp3

Happy Asmara - Lalekno Aku

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 9,506

Duration: 05:16

MP3 size: 4.86 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Wes lalekno aku,
Sing abiyen nate mbok tresnani,
Wes lupakan diriku,
Yang dulu perdah kau cintai.

Amergo ku saiki wes nemu,
Seng luweh ngerteni tresnaku.

Ojo disalahne baku wes ninggalne,
Ngoni abiyen kose sing ngajak pisahan,
Ojo dilapido lancen wes ra jodo,
Tak jaluk awakmu golem penggantiku.

Wes lalekno aku,
Sing abiyen nate mbok tresnani,
Wes lupakan diriku,
Yang dulu perdah kau cintai.

Amergo ku saiki wes nemu,
Seng luweh ngerteni tresnaku.

Ojo disalahne baku wes ninggalne,
Ngoni abiyen kose sing ngajak pisahan,
Ojo dilapido lancen wes ra jodo,
Tak jaluk awakmu golem penggantiku.

Ojo disalahne baku wes ninggalne,
Ngoni abiyen kose sing ngajak pisahan,
Ojo dilapido lancen wes ra jodo,
Tak jaluk awakmu golem penggantiku.
Golek penggantiku

Download Lagu Gratis HAPPY ASMARA - LALEKNO AKU (Official Video Clip) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu HAPPY ASMARA - LALEKNO AKU (Official Video Clip) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu HAPPY ASMARA - LALEKNO AKU (Official Video Clip). Lirik Lagu HAPPY ASMARA - LALEKNO AKU (Official Video Clip) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

happy asmara, lalekno aku, lirik lagu lalekno aku,

Home