Download lagu Happy Asmara - Lali Rasane Tresno (Remix Version) Mp3

Happy Asmara - Lali Rasane Tresno (Remix Version)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 14,058

Duration: 05:33

MP3 size: 5.25 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang

Opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wis ra ono roso
Tresnaku nggo sliramu
Saiki wis luntur..seko atiku
Mbiyen tau ono roso
Ning njero dodo

Sakdurunge kowe nggawe
Aku cidro
kowe tego ninggal lungo
Karo wong liyo
Snajan ati iki loro
Aku ra popo
Wis suwe ora ketemu
Kowe teko nang ngarepku
Kowe ngajak balen nggawe kaget

Sakjroning atiku
Tanpo roso bersalah
kowe genggam tanganku
Terus kowe ngomong
pengen balen karo aku
Goro-goro awakmu
tau ninggalke aku
saiki ilang tresnoku

Sory-sory to say deh
Aku ra iso trimo
Mergo saiki tresnoku
wis tinggal kenangan..

Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang
Opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wis ra ono roso
Tresnaku nggo sliramu
Saiki wis luntur..seko atiku
Sakjembare laut samudro

Bakal tak sebrangi
Demi ngentukke tresnamu
Pepujaning ati nanging ngopo
kowe tego mblenjani janji
Nganti eluh iki netes deres ning pipi

Sudah lupakan saja
cerita cinta kita berdua
Karena diantara kita
sudah tak ada rasa
Rasa cinta yang dulu selalu ada
Kini telah pergi menghilang
Sayang

Download Lagu Gratis HAPPY ASMARA - LALI RASANE TRESNO [Remix Version] (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu HAPPY ASMARA - LALI RASANE TRESNO [Remix Version] (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu HAPPY ASMARA - LALI RASANE TRESNO [Remix Version] (Official Music Video). Lirik Lagu HAPPY ASMARA - LALI RASANE TRESNO [Remix Version] (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home