Download lagu Happy Asmara - Lebu Mp3

Happy Asmara - Lebu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 16,302

Duration: 04:52

MP3 size: 3.24 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Gedigi isun yo mulo gedigi
Paran anane
Sing nduwe paran paran sun sing duwe
Sun pasrah baen

Umpomo isun sing keanggep riko
Sun wes nerimo
Kelendi kelendio riko tetep ono
Nong njero ati

Koyo lebu keterak angin
Miber semambur
Ketepluk ono ring pelatarane atin riko

Dung gelem gancang puputono
Gancang puputono
Kadung sing gelem
Gancango sapuen myakne miber

[Music]

Umpomo isun sing keanggep riko
Sun wes nerimo
Kelendi kelendio riko tetep ono
Nong njero ati

Koyo lebu keterak angin
Miber semambur
Ketepluk ono ring pelatarane atin riko

Dung gelem gancang puputono
Gancang puputono
Kadung sing gelem gancango sapuen myakne miber
Myakne miber

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Lebu (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Lebu (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Lebu (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

lebu, happy asmara, official video, lagu banyuwangi, music of indonesia, samudra record, happy asmara,

Home