Download lagu Happy Asmara - Lewat Angin Wengi Mp3

Happy Asmara - Lewat Angin Wengi

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 7,474

Duration: 05:17

MP3 size: 5.12 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Padange mbulan ndadari, ngancani ati kang sepi
Gawe ngamboro roso angen iki
Angenku iki tondo yekti tresno ing ati
Koyo mbulan menehi padang ing wengi

Tak simpen ning njero ati
Eesemmu tansah ngangeni
Opo ning kono kroso kangen iki
Nadyan akeh gudo
Ra ngalangi dalane tresno,
Mung sliramu memanike kalbu
Ra ono wong liyo

Rungokno sworo atiku
Kang nandang kangen sliramu
Kang tansah manah atiku
Saben wengi ra biso nendro netraku
Lewat lirih sworo angin
Tak titipne roso kasmaran
Sedino koyo sewindu
Ngantu antu ngenteni tekamu

Padange mbulan ndadari, ngancani ati kang sepi
Gawe ngamboro roso angen iki
Angenku iki tondo yekti tresno ing ati
Koyo mbulan menehi padang ing wengi

Tak simpen ning njero ati
Eesemmu tansah ngangeni
Opo ning kono kroso kangen iki
Nadyan akeh gudo
Ra ngalangi dalane tresno,
Mung sliramu memanike kalbu
Ra ono wong liyo

Rungokno sworo atiku
Kang nandang kangen sliramu
Kang tansah manah atiku
Saben wengi ra biso nendro netraku
Lewat lirih sworo angin
Tak titipne roso kasmaran
Sedino koyo sewindu
Ngantu antu ngenteni tekamu

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Lewat Angin Wengi (Official Music VIdeo) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Lewat Angin Wengi (Official Music VIdeo) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Lewat Angin Wengi (Official Music VIdeo). Lirik Lagu Happy Asmara - Lewat Angin Wengi (Official Music VIdeo) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home