Download lagu Happy Asmara - Lilakno Lungaku (Versi Gamelan) Mp3

Happy Asmara - Lilakno Lungaku (Versi Gamelan)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 6,802

Duration: 04:44

MP3 size: 4.31 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku ora nyongko bakal ngene akhire
Dadi mlaku dewe-dewe
Mergo tresno ra iso di peksakno 
Ati ikhlas lan nrimo legowo

Senajan kowe lungo, dongaku tetep iseh ono 
Mugo kowe tambah bahagio 
Mantepke atimu kowe kudu percoyo 
Tanpo aku kowe tetep iso 
Mugo oleh restune wong tuo

Reff:
Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu 
Mlaku dewe-dewe kowe wes karo liyane 
Mugo Gusti maringi restune

Mugo Gusti maringi restune
Mugo Gusti maringi restune..

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Lilakno Lungaku [OFFICIAL] [GAMELAN JANDHUT] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Lilakno Lungaku [OFFICIAL] [GAMELAN JANDHUT] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Lilakno Lungaku [OFFICIAL] [GAMELAN JANDHUT]. Lirik Lagu Happy Asmara - Lilakno Lungaku [OFFICIAL] [GAMELAN JANDHUT] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home