Download lagu Happy Asmara - Los Dol Mp3

Happy Asmara - Los Dol

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 61,940

Duration: 04:47

MP3 size: 4.30 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Los dol ndang lanjut leh mu whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan mas elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane..
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Tak gawe los dol blas aku ra rewel
Nyanding sliramu sing angel disetel
Tutuk-tutukno chatingan karo wong liyo
Rapopo, aku ra gelo
Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

(Reff)
Los dol ndang lanjut leh mu whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan mas elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

(Reff)
Los dol ndang lanjut leh mu whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan mas elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Los Dol (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Los Dol (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Los Dol (Official Music Video). Lirik Lagu Happy Asmara - Los Dol (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home