Download lagu Happy Asmara - Matur Nuwun Mp3

Happy Asmara - Matur Nuwun

Listen: 470

Duration: 03:41

MP3 size: 2.93 MB




Download Mp3

Apabila tampil pop up iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Matur nuwun kanggo sakabehe
pernah urip bareng kowe
Masio ora sempurno
Kok ngene endinge
Sepurane yen akeh salahe

Aku kudu kuat ora oleh sambat
Mergo iki wes pancen dalane
Aku kudu kuat ora oleh sambat
Mergo kabeh ono tulisane

Download Lagu Gratis Happy Asmara - MATUR NUWUN ( Official Music Video ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - MATUR NUWUN ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - MATUR NUWUN ( Official Music Video ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home