Download lagu Happy Asmara - Ndasku Mumet Ndasmu Piye (Remix Version) Mp3

Happy Asmara - Ndasku Mumet Ndasmu Piye (Remix Version)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 19,960

Duration: 04:50

MP3 size: 4.40 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Yen tak pikir pikir, tak terusne
Raono gunane, raono untunge
Tiwas sirah mumet pikiran sumpek
Mending nyanyi wae nentremke pikirane

Pethuk kanca omong ngene
Pethuk tangga omong nongo
Aku bingung piye solusine
Masalah raono entek'e
Sabendino tumpuk undung koyo bata

Sega liwet lawuh tempe
Ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe
Bathukku anget bathukku piye

Kenikir ning sor wit kates
Yen dipikir iso stres
Enek tikus numpak sedan
Mikir terus iso edan

Pethuk kanca omong ngene
Pethuk tangga omong nongo
Aku bingung piye solusine
Masalah raono entek'e
Sabendino tumpuk undung koyo bata

Sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye
Kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stres
Enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan

Sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye
Kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stres
Enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan

Ndasku mumet ndasmu piye, ndasku mumet ndasmu piye
Ndasku mumet ndasmu piye

Download Lagu Gratis HAPPY ASMARA - NDASKU MUMET NDASMU PIYE [Remix Version] (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu HAPPY ASMARA - NDASKU MUMET NDASMU PIYE [Remix Version] (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu HAPPY ASMARA - NDASKU MUMET NDASMU PIYE [Remix Version] (Official Music Video). Lirik Lagu HAPPY ASMARA - NDASKU MUMET NDASMU PIYE [Remix Version] (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home