Download lagu Happy Asmara - Nembung Katresnan Mp3

Happy Asmara - Nembung Katresnan

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 5,863

Duration: 05:15

MP3 size: 4.45 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Nompo tresnamu nyanding sliramu
Gawe ayem tentrem ning atiku
Krungu ucapmu nembung katresnan
Nambahi yakinku tenanan

Mergo sak durunge aku
Wes nyimpen roso ning sliramu

Nompo tresnamu nyanding sliramu
Gawe ayem tentrem ning atiku
Krungu ucapmu nembung katresnan
Nambahi yakinku tenanan

Mergo sak durunge aku
wes nyimpen roso ning sliramu

Sing tak jaluk ojo nganti sudo
Roso tresnomu
Senajan mbesok wis malih putih rambutku

Sing tak jaluk ojo nganti sudo
Roso sayangmu
Senajan mbesok wis malih luntur
pasuryanku

Nompo tresnamu nyanding sliramu
Gawe ayem tentrem ning atiku
Krungu ucapmu nembung katresnan
Nambahi yakinku tenanan

Mergo sak durunge aku
wes nyimpen roso ning sliramu

Sing tak jaluk ojo nganti sudo
Roso tresnomu
Senajan mbesok wis malih putih rambutku

Sing tak jaluk ojo nganti sudo
Roso sayangmu
Senajan mbesok wis malih luntur
pasuryanku
Senajan mbesok wis malih luntur
pasuryanku

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Nembung Katresnan [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Nembung Katresnan [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Nembung Katresnan [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home