Download lagu Happy Asmara - Ngerteni Kowe Mp3

Happy Asmara - Ngerteni Kowe

Listen: 14,715

Duration: 04:34

MP3 size: 3.43 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Tak akoni aku iki memang salah
Tresno kowe sing wes wek.e dek.e
Yen tak pendem aku ra iso
Yen roso ki tak omongno 
Aku iso tambah doso

Mungkin iki kabeh uwes garis.e
Aku kudu iso ngikhlasne
Opo pancen iki wes nasibku
Kudu so nglalekne kowe
Mending ra sah diterusne

Reff.
Mungkin iki wes takdire
Aku karo kowe
Sakmene ae 
Ora perlu diterusne
Aku mileh pisahan 
Dudu mergo uwes ra sayang
Nanging mergo aku ngerteni
Yen aku salah mergo aku tresno kowe

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Ngerteni Kowe (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Ngerteni Kowe (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Ngerteni Kowe (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home