Download lagu Happy Asmara - Ngiris Batin (Kowe Ninggal Aku Gandeng Wanito Liyo) Mp3

Happy Asmara - Ngiris Batin (Kowe Ninggal Aku Gandeng Wanito Liyo)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 13,031

Duration: 04:23

MP3 size: 3.90 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tak sawang lintang lintang ing wengi iki
Sumilir angin tansah ngiris batin iki
Endahing sinare bulan raiso ngobati
Roso kuciwo ku sing setengah mati

Uwis tak percoyo kabeh janji janji
Janjimu mbiyen ora bakal mblenjani
Nanging kabeh ora terbukti
Kowe ninggal aku gandeng wanito liyo

(chorus)

Uwis tak lilakne
Yen pancen ngene akhire
Uwis tak trimo wae
Yen kowe nyanding arek kae
Uwis tak ikhlasne
Senajan loro batine
Nanging mbesuk kowe
Bakale ngrasakne

(int.)

Uwis tak percoyo kabeh janji janji
Janjimu mbiyen ora bakal mblenjani
Nanging kabeh ora terbukti
Kowe ninggal aku gandeng wanito liyo

(chorus)

Uwis tak lilakne
Yen pancen ngene akhire
Uwis tak trimo wae
Yen kowe nyanding arek kae
Uwis tak ikhlasne
Senajan loro batine
Nanging mbesuk kowe
Bakale ngrasakne

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Ngiris Batin (Kowe ninggal aku gandeng wanito liyo) Full Jandhut [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Ngiris Batin (Kowe ninggal aku gandeng wanito liyo) Full Jandhut [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Ngiris Batin (Kowe ninggal aku gandeng wanito liyo) Full Jandhut [OFFICIAL]. Lirik Lagu Happy Asmara - Ngiris Batin (Kowe ninggal aku gandeng wanito liyo) Full Jandhut [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home