Download lagu Happy Asmara - Ngusuki Gegermu Mp3

Happy Asmara - Ngusuki Gegermu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 4,015

Duration: 05:40

MP3 size: 5.38 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tresnomu trahe ampuh tenan
Sing iso ngambruki atiku
Esem manismu sing nggarai
Ngambyarne ati iki

Tatapanmu pancen menggudo
Sing nggarai ngrontokne dodo
Ora iso tresnoku ilang
Amung kowe sing tak sayang

Aku ora tahan
Nyawang kowe klemahan
Pingine tak sanding
Tak bisiki pas ning siseh kuping
Terus kowe tak sayang
Karo tanganku ngusuki gegermu

Aku ora tahan
Nyawang kowe klemahan
Pingine tak sanding
Tak bisiki pas ning siseh kuping
Terus kowe tak sayang
Karo tanganku ngusuki gegermu

Gek ndang turu
Meremno mripatmu
Gek ndang turu
Terus impekno aku

[Music]

Tatapanmu pancen menggudo
Sing nggarai ngrontokne dodo
Ora iso tresnoku ilang
Amung kowe sing tak sayang

Aku ora tahan
Nyawang kowe klemahan
Pingine tak sanding
Tak bisiki pas ning siseh kuping
Terus kowe tak sayang
Karo tanganku ngusuki gegermu

Aku ora tahan
Nyawang kowe klemahan
Pingine tak sanding
Tak bisiki pas ning siseh kuping
Terus kowe tak sayang
Karo tanganku ngusuki gegermu

Gek ndang turu
Meremno mripatmu
Gek ndang turu
Terus impekno aku

Download Lagu Gratis Happy Asmara - NGUSUKI GEGERMU (Official Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - NGUSUKI GEGERMU (Official Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - NGUSUKI GEGERMU (Official Video). Lirik Lagu Happy Asmara - NGUSUKI GEGERMU (Official Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home