Download lagu Happy Asmara - Ninggal Tatu Mp3

Happy Asmara - Ninggal Tatu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 97,092

Duration: 04:58

MP3 size: 4.27 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ning ngopo ra cerito
Yen kowe wes ra tresno
Neng kowe malah lungo
Ninggal tatu ning dodo
Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wes ngerti ning mburiku kowe ngliyo

Janjine ngancani
Nganti tekane mati
Ning nyatane janjimu
Kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panase ati
Sak wise ngerti kowe ning aku ngapusi

Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang-gadang tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe opo iseh kurang

Ning ngopo ra cerito 
Yen kowe wes ra tresno
Ning kowe malah lungo 
Ninggal tatu ning dodo
Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wes ngerti ning mburiku kowe ngliyo

Janjine ngancani nganti tekane mati
Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panase ati
Sak wise ngerti kowe ning aku ngapusi

Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang-gadang tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe opo iseh kurang

Download Lagu Gratis HAPPY ASMARA - NINGGAL TATU (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu HAPPY ASMARA - NINGGAL TATU (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu HAPPY ASMARA - NINGGAL TATU (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

happy asmara, ninggal tatu, lirik lagu ninggal tatu,

Home