Download lagu Happy Asmara - Nitip Kangen (Dj Remix Angklung) Mp3

Happy Asmara - Nitip Kangen (Dj Remix Angklung)

Listen: 17,727

Duration: 05:27

MP3 size: 3.70 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Wis pirang-pirang bengi, ora biso turu
Mergo tansah kelingan, marang sliramu..
Neng netro katon nyoto, esem gemuyumu
Ati tansah tratapan, naliko nyanding sliramu..

Arum wangine kembang, nggugah kangen iki
Koyo sliramu, nyanding rogo iki..
Aluse pangucapmu, nentremke atiku
Senajan mung sedelo, ngobati roso kangenku..

Reff :
Mung tak angen roso sak jroning dodo
Koyo ati ra ono wong liyo..
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang..

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Nitip Kangen [DJ REMIX ANGKLUNG] [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Nitip Kangen [DJ REMIX ANGKLUNG] [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Nitip Kangen [DJ REMIX ANGKLUNG] [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

happy asmara, nitip kangen, dj remix angklung,

Home