Download lagu Happy Asmara - O T W Ojo Takon Wae Mp3

Happy Asmara - O T W Ojo Takon Wae

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 10,586

Duration: 03:57

MP3 size: 2.84 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

OTW mas …
Hhh…
Miset o rasakno
Ngopo sakiki kowe moro rene meneh
Takon takon wae

[inst.]

Ojo takon takon wae mas
Yo saiki aku wis nduwe pacar

Opo durung puas toh nyakiti
Untung mbiyen aku ra bunuh diri

OTW mas ojo takon takon wae
Aku wes nduwe pacar
Arek setia lan kaya

Biyen aku cinta,
cinta mati sampean
Nanging tego atimu
Selingkuh nyakiti aku
Mas mas

Jangan tanya tanya lagi mas
Ya sekarang aku sudah bahagia
Kenapa dulu kau tinggalin
Untung saja aku nggak bunuh diri

OTW mas jo takon takon wae
Aku wis duwe pacar
Arek setia lan kaya

Mbiyen aku cinta,
cinta mati sampean
Nanging tego atimu
Selingkuh nyakiti aku

Wis cobo rasakno
Ngopo sakiki kowe moro rene meneh
Takon takon wae

Ojo takon takon wae mas
Yo saiki aku wis nduwe pacar
Opo durung puas toh nyakiti
Untung biyen aku ra bunuh diri

OTW mas jo takon takon wae
Aku wis duwe pacar
Arek setia lan kaya

Mbiyen aku cinta,
cinta mati sampean
Nanging tego atimu
Mas mas

OTW mas jo takon takon wae
Aku wis duwe pacar
Arek setia lan kaya

Mbiyen aku cinta,
cinta mati sampean
Nanging tego atimu
Selingkuh nyakiti aku
Mas mas

Download Lagu Gratis Happy Asmara - O T W Ojo Takon Wae (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - O T W Ojo Takon Wae (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - O T W Ojo Takon Wae (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home