Download lagu Happy Asmara - Ojo Nesu Nesu Mp3

Happy Asmara - Ojo Nesu Nesu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 49,156

Duration: 04:42

MP3 size: 4.32 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ojo nesu nesu sayangku
Ojo dumeh dumeh cintaku
Gawe awak loro cepet tuo
Mangkane ojo nggresulo

Tak elus elus kene sliramu
Senderno turu ning pundakku
Kowe tak tresno lan tak jogo
Senengku wis tekan dodo

Tresno jalaran soko kulino
Kebacut aku wis raiso lungo
Sansoyo nambah cinta sing tak roso
Ra pengen pedot sampe tuo
 
Ojo nesu nesu sayangku
Ojo dumeh dumeh cintaku
Kowe tak tresno lan tak jogo
Senengku wis tekan dodo

[musik]

Tresno jalaran soko kulino
Kebacut aku wis raiso lungo
Sansoyo nambah cinta sing tak roso
Ra pengen pedot sampe tuo

Tresno jalaran soko kulino
Kebacut aku wis raiso lungo
Sansoyo nambah cinta sing tak roso
Ra pengen pedot sampe tuo

Ojo nesu nesu sayangku
Ojo dumeh dumeh cintaku

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Ojo Nesu Nesu [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Ojo Nesu Nesu [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Ojo Nesu Nesu [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home