Download lagu Happy Asmara - Ora Ikhlas Lahir & Bathin Mp3

Happy Asmara - Ora Ikhlas Lahir & Bathin

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 13,707

Duration: 04:07

MP3 size: 3.68 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Netes banyu ing moto
Sliramu sandhing wong liyo
Sak tenane aku ra lilo
Mergo kebacut tresno

Tali tresno ing janji
Saiki podo ngelarani
Nanging ati ra iso ngapusi
Sliramu sing tak tresnani

Opo ora kelingan
Naliko bareng sesandhingan
Janji malah dadi kacedran
Tresno amung dadi kenangan

Tangis sing tak rasakno
Ra bakal ganteni loro
Janjimu uwis kok ucapno
Gawe atiku loro

Amung liwat foto iki
Sing biso ngobati ati
Tak pikir malah dadi batin
Aku ra ikhlas lahir batin

Tangis sing tak rasakno
Ra bakal ganteni loro
Janjimu uwis kok ucapno
Gawe atiku loro

Amung liwat foto iki
Sing biso ngobati ati
Tak pikir malah dadi batin
Aku ra ikhlas lahir batin

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Ora Ikhlas Lahir & Bathin [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Ora Ikhlas Lahir & Bathin [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Ora Ikhlas Lahir & Bathin [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home