Download lagu Happy Asmara - Pacobaning Urip Mp3

Happy Asmara - Pacobaning Urip

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 16,819

Duration: 04:28

MP3 size: 3.71 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi mbendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Tansah nelongso rasane atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Reff:
Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo kang kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Pacobaning Urip [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Pacobaning Urip [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Pacobaning Urip [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home