Download lagu Happy Asmara - Pas Sayang Sayange Mp3

Happy Asmara - Pas Sayang Sayange

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 94,514

Duration: 05:19

MP3 size: 4.63 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kowe ninggal aku
Pas aku sayang sayange
Kowe nggawe tatu
Jeru ning atiku
Sing ra iso tak lalekke

Jane aku isih tresno karo kowe
Pingine uripku
Nganti tuwek karo kowe
Nanging sayange kowe
Luwih milih arek kae
Wes sakmene wae
Ra perlu tak perjuangke

Mbiyen kowe tak kandani
Ojo dolanan ati
Belajarlah menghargai
Nanging kowe kuwi soyo suwi
Malah ra tau perduli

Opo kowe ora ngerti
Gedene tresno iki
Amung kanggo sliramu
Tapi engkau kini malah pergi
Ku coba untuk mengerti

Kowe ninggal aku
Pas aku sayang sayange
Kowe nggawe tatu
Jeru ning atiku
Sing ra iso tak lalekke

Jane aku isih tresno karo kowe
Pingine uripku
Nganti tuwek karo kowe
Nanging sayange kowe
Luwih milih arek kae
Wes sakmene wae
Ra perlu tak perjuangke

[Music]

Opo kowe ora ngerti
Gedene tresno iki
Amung kanggo sliramu
Tapi engkau kini malah pergi
Ku coba untuk mengerti

Kowe ninggal aku
Pas aku sayang sayange
Kowe nggawe tatu
Jeru ning atiku
Sing ra iso tak lalekke

Jane aku isih tresno karo kowe
Pingine uripku
Nganti tuwek karo kowe
Nanging sayange kowe
Luwih milih arek kae
Wes sakmene wae
Ra perlu tak perjuangke

Download Lagu Gratis HAPPY ASMARA - PAS SAYANG SAYANGE (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu HAPPY ASMARA - PAS SAYANG SAYANGE (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu HAPPY ASMARA - PAS SAYANG SAYANGE (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

happy asmara, pas sayang sayange,

Home