Download lagu Happy Asmara - Pingin Nangis Tapi Isin Mp3

Happy Asmara - Pingin Nangis Tapi Isin

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 20,981

Duration: 05:12

MP3 size: 4.66 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
Pepes awakku, ambruk cagak atiku
Pengen nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Yen tak rasakke jebule kok seje
Rapodo karo manise ucape
Opo kowe seneng yen ati iki kelaran
Tresnoku tibak’e mbok gawe dolanan

Kebangeten nggonmu nyikso atiku
Wes kadung sayang, kowe malah ngilang

Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
Pepes awakku, ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Kebangeten nggonmu nyikso atiku
Wes kadung sayang, kowe malah ngilang

Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
Pepes awakku, ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
Pepes awakku, ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Pingin Nangis Tapi Isin [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Pingin Nangis Tapi Isin [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Pingin Nangis Tapi Isin [OFFICIAL]. Lirik Lagu Happy Asmara - Pingin Nangis Tapi Isin [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

happy asmara, pingin nangis tapi isin,

Home