Download lagu Happy Asmara - Pingin Sayang (Pop Koplo) Mp3

Happy Asmara - Pingin Sayang (Pop Koplo)

Listen: 6,016

Duration: 05:35

MP3 size: 4.17 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Saktenane bingung yen lagi kasmaran
Mung tansah kelingan sliramu dadi pikiran
Isuk awan bengi mung kebedo ati
Pengenku mung siji, kowe tak impi impi

Kudu kepiye aku le nyatake
Aku mung wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku sing bedo
Karo kowe sing luwih duwe bondo

Pengen ngomong sayang, aku dudu sopo sopomu
Aku ming pemuja rahasiamu
Pengen ngomong tresno, aku wedi mbok gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Saktenane bingung yen lagi kasmaran
Mung tansah kelingan sliramu dadi pikiran
Isuk awan bengi mung kebedo ati
Pengenku mung siji, kowe tak impi impi

Kudu kepiye aku le nyatake
Aku mung wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku sing bedo
Karo kowe sing luwih duwe bondo

Pengen ngomong sayang, aku dudu sopo sopomu
Aku ming pemuja rahasiamu
Pengen ngomong tresno, aku wedi mbok gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Pengen ngomong sayang, aku dudu sopo sopomu
Aku ming pemuja rahasiamu
Pengen ngomong tresno, aku wedi mbok gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo, sayangmu nggo wong liyo

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Pingin Sayang (Pop Koplo) (Official Music Video ANEKA SAFARI) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Pingin Sayang (Pop Koplo) (Official Music Video ANEKA SAFARI) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Pingin Sayang (Pop Koplo) (Official Music Video ANEKA SAFARI).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home