Download lagu Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae) Mp3

Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 41,566

Duration: 04:32

MP3 size: 3.89 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Piye kabarmu saiki mantan
Opo iseh kelingan aku
Aku sing tau ngukir cerito tresno ning atimu
Sakdurunge kowe lungo ninggalke aku

Hal sing paling abot kuwi pancen ngikhlaske
Hal sing paling angel kuwi kudu nglalike
Snadyan iseh tresno aku iso opo
Mergo nyawang kowe wes nyanding wong liyo

Sadar diri wae aku dudu jodohne
Sadar rai wae aku dudu sing mbok karepke
Saiki aku mung iso ndungoke
Mugo langgeng selawase

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan | Sadar Rai Wae di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan | Sadar Rai Wae Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan | Sadar Rai Wae.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

khatulistiwa record, dangdut koplo, lagu banyuwangi, happy asmara, piye kabarmu mantan, sadar rai wae,

Home