Download lagu Happy Asmara - Proliman Joyo Mp3

Happy Asmara - Proliman Joyo

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 5,364

Duration: 05:03

MP3 size: 4.86 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Gemerlape lintang wengi iki sing tak sawang
Ngelingke aku marang sliramu

Bebarengan nyawiji, ono ning kutho iki
Njogo roso, ngukir tresno ning ati

Ora bakal lali, ungo iki kanggo sliramu
Mugo iso dadi pengarepanku

Ananging saiki, bedo sing tak lakoni
Kowe lungo, ninggal loro, kabeh wis mbok blenjani.

Reff:
Proliman joyo ninggalke cerito loro
Sampek ati sliramu ninggalke aku
Aku ning kene, nguatke ati
Ngempet eluh tangis sing ra iso tak apusi

Cukup kuberkorban, cukup aku bertahan
Gede egomu sing ngambyarke kabeh impian

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Proliman Joyo (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Proliman Joyo (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Proliman Joyo (Official Music Video). Lirik Lagu Happy Asmara - Proliman Joyo (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home