Download lagu Happy Asmara - Putih Abu Abu Mp3

Happy Asmara - Putih Abu Abu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 7,130

Duration: 04:49

MP3 size: 4.38 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Mbiyen kowe wes pernah janji
Ngancani aku urip mati 
Ra peduli awan lan bengi
Jenengmu tetep neng ati

Tahun me wes ganti buntute
Tapi seh rung iso nglalek ke
Banyu moto wes tak entek ke
Tetep raiso nglalek ke

Omongmu meh urip bareng aku
Nganti tukul rambutku
Seng werno putih lan abu abu
Tapi koe lungo pas seh ireng irenge werno
Rambutku

Jare tresno mu mung kanggo aku
Sayang mu mung siji kanggo awakku
Nganti mabur rogoku mugo nengkono
Koe bahagia senajan dudu aku seng neng
Atimu

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Putih Abu Abu (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Putih Abu Abu (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Putih Abu Abu (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

pragita hiza indonesia, phi, happyasmara, putihabuabu, mengharapkanmu, samasaya, dirumahaja, dangdut, koplo, laguhits, laguviral, happy asmara,

Home