Download lagu Happy Asmara - Sadar Posisi (Acoustic Cover) Mp3

Happy Asmara - Sadar Posisi (Acoustic Cover)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 8,397

Duration: 04:57

MP3 size: 4.46 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Wes tak cubo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Nadyan perih rasane
Aku kudu sadar diri..

Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Saiki we teko ning ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu..

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe sing tak tresno
Malah milih wong liyo..

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe
Kowe tresno liyane..

Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu..

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. Kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku..

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Sadar Posisi [Acoustic Sessions] (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Sadar Posisi [Acoustic Sessions] (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Sadar Posisi [Acoustic Sessions] (Official Music Video). Lirik Lagu Happy Asmara - Sadar Posisi [Acoustic Sessions] (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home