Download lagu Happy Asmara - Sak Ora Orane Mp3

Happy Asmara - Sak Ora Orane

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 10,839

Duration: 04:37

MP3 size: 4.26 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Saben bengi aku ora iso turu
Kelingan sliramu
Nalikane mbiyen kowe ninggal aku
Tanpo mergo ra cerito opo salahku

Saiki ning kono kepiye kabarmu
Opo kelingan awakku
Aku sing mbok gawe lara
Isih kroso, natu mbekas ning dada

Sak ora-orane pernah ono ning uripmu
Masio ra pernah mbok anggep ono
Sak ora-orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis disanding wong liyo

Saben bengi aku ora iso turu
Kelingan sliramu
Nalikane mbiyen kowe ninggal aku
Tanpo mergo ra cerito opo salahku

Saiki ning kono kepiye kabarmu
Opo kelingan awakku
Aku sing mbok gawe lara
Isih kroso, natu mbekas ning dada

Sak ora-orane pernah ono ning uripmu
Masio ra pernah mbok anggep ono
Sak ora-orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis disanding wong liyo

Sak ora-orane pernah ono ning uripmu
Masio ra pernah mbok anggep ono
Sak ora-orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis disanding wong liyo

Sak ora-orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis disanding wong liyo

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Sak Ora Orane [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Sak Ora Orane [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Sak Ora Orane [OFFICIAL]. Lirik Lagu Happy Asmara - Sak Ora Orane [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana, milady record, happy asmara,

Home