Download lagu Happy Asmara - Salah Mp3

Happy Asmara - Salah

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 27,425

Duration: 04:34

MP3 size: 3.47 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene dek’e

Aku ngerti aku iki sopo
Arep tresno aku wedi doso
Arep sambat nanging karo sopo
Aku ngerti kowe nek’e wong liyo

Sepurane yen aku iki salah
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
Arep tak selehne aku ora iso
Lek tak angkat aku soyo loro

Ora bakal ono seng ngganteni kowe

Yo mung siji kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene dek’e

Sepurane yen aku iki salah
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
Arep tak selehne aku ora iso
Lek tak angkat aku soyo loro

Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene dek’e

Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene dek’e
Masio kowe wes duwene dek’e

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Salah [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Salah [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Salah [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home