Download lagu Happy Asmara - Sampun Lilo Mp3

Happy Asmara - Sampun Lilo

Listen: 41,252

Duration: 05:37

MP3 size: 4.74 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
Tulus di nggo mbahagiakke sliramu
Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
Cukup aku yang merasakan itu

Masio aku dudu pilihanmu
Kowe tetep neng atiku

Aku tresno karo kowe
Nanging kowe tresno dee
Aku sayang kowe 
nanging kowe sayang dee 
Uwes tak lilakno wes kowe lungo o
Sing adoh seko uripku

Aku tresno karo kowe
Nanging kowe tresno dee
Aku sayang kowe 
nanging kowe sayang dee 
Snajan ati loro, perih neng njero dodo nanging kudu tak tompo

Download Lagu Gratis HAPPY ASMARA - SAMPUN LILO (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu HAPPY ASMARA - SAMPUN LILO (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu HAPPY ASMARA - SAMPUN LILO (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home