Download lagu Happy Asmara - Sayangen Sak Senggangmu Mp3

Happy Asmara - Sayangen Sak Senggangmu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 23,433

Duration: 03:50

MP3 size: 3.37 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku ngerti dirimu mencintai diriku
Meski ra utuh lan tulus soko atimu
Kowe nresnani aku mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung dadi cintamu yang kedua

Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan amung sedelo wae wes gawe marem atiku

Aku ngerti dirimu mencintai diriku
Meski ra utuh lan tulus soko atimu
Kowe nresnani aku mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung dadi cintamu yang kedua

Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan amung sedelo wae wes gawe marem atiku

Aku ngerti dirimu mencintai diriku
Meski ra utuh lan tulus soko atimu
Kowe nresnani aku mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung dadi cintamu yang kedua

Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan amung sedelo wae wes gawe marem atiku

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Sayangen Sak Senggangmu (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Sayangen Sak Senggangmu (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Sayangen Sak Senggangmu (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home