Download lagu Happy Asmara - Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe) Mp3

Happy Asmara - Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 11,550

Duration: 04:30

MP3 size: 4.21 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ning njero ati iki
Mung sliramu ra biso keganti
Masio akeh sing glarani
Nanging ati tetep dadi siji

Rino kelawan wengi
Tansah eling marang janji janji
Sing nate terucap ning lati
Senajan abot tetep tak lakoni

Reff :
Aku bakal njogo kowe selawase
Senajan akeh ujiane
Aku bakal njogo kowe selawase
Tresnaku yo mung kanggo kowe

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe) [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe) [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe) [OFFICIAL]. Lirik Lagu Happy Asmara - Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe) [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nella, nella kharisma, dd, star, record, jawa, timur, indonesia, artis, jandut, koplo, terbaru, 2017, 2018, 2019, dd star, terpopuler, sexi, house, dj, remix, dance, reggae, trending music, nella khar, happy asmara, selawase, happy asmara,

Home