Download lagu Happy Asmara - Sepine Wengi Mp3

Happy Asmara - Sepine Wengi

Listen: 46,003

Duration: 05:41

MP3 size: 3.36 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Cobo Sawangen Langit Wengi Iki
Kemerlip Lintang Nambahi Kangene Ati
Opo Ra Kelingan Naliko Pacaran
Kowe Nate Janji Ra Bakal Mbok Blenjani

Nanging Saiki Kowe Ono Ngendi
Tekomu Tanpo Semayan Lungomu Tanpo Pamitan
Neng Kene Aku Ngenteni Sliramu Karo Dedungo
Mugo Awakmu Neng Kono Biso Bahagio

Aku Ra Bakal Dolanan Seng Jenenge Tresno Iki
Yen Ujunge Bakalan Aku Nandang Loro Ati

Download Lagu Gratis Happy Asmara ~ SEPINE WENGI | Movie Music Official di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara ~ SEPINE WENGI | Movie Music Official Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara ~ SEPINE WENGI | Movie Music Official.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

khatulistiwa record, dangdut koplo, lagu banyuwangi, happy asmara,

Home