Download lagu Happy Asmara - Sing Tak Sayang Ilang Mp3

Happy Asmara - Sing Tak Sayang Ilang

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 10,840

Duration: 05:37

MP3 size: 5.30 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sing tak sayang wes ilang mergo akeh pacoban
Kowe mblenjani janji ninggalne aku dewean
Sing tak sayang wes ilang mergo kalah saingan
Kowe ninggalne aku ngaboti wong wadon liyan

Kowe wong sing tak tresnani
Saiki malah nggudo ati
Janjimu pengen urip bebarengan
Tapi nyatane tresnaku kapusan

Aku ora bakal lali
Karo kowe sing tau ono ning ati
Nyatane tresnoku sing mbok sepelekke
Tak tahan tahan atiku tambah kelaran

Sing tak sayang wes ilang mergo akeh pacoban
Kowe mblenjani janji ninggalne aku dewean
Sing tak sayang wes ilang mergo kalah saingan
Kowe ninggalne aku ngaboti wong wadon liyan

Sing tak sayang ilang sing tak sayang ilang
Mergo tresnoku ro kowe wes akeh pacoban
We blenjani janji ninggalne aku dewean
Wes tak tahan tahan atiku tambah kelaran

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Sing Tak Sayang Ilang [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Sing Tak Sayang Ilang [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Sing Tak Sayang Ilang [OFFICIAL]. Lirik Lagu Happy Asmara - Sing Tak Sayang Ilang [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nella, nella kharisma, dd, star, record, jawa, timur, indonesia, artis, jandut, koplo, terbaru, 2017, 2018, 2019, dd star, terpopuler, sexi, house, dj, remix, dance, reggae, trending music, nella khar, happy asmara,

Home