Download lagu Happy Asmara - Sing Tenang Mp3

Happy Asmara - Sing Tenang

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 16,629

Duration: 03:30

MP3 size: 3.24 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku pamit ora bali
Lungaku golek rejeki
Aku kerjo golek upo
Ora neko-neko

Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane

CHORUS:
Panas udan tak terjang
Ra peduli geronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang
*
Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane

CHORUS:
Panas udan tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Panas udan tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Download Lagu Gratis HAPPY ASMARA - SING TENANG (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu HAPPY ASMARA - SING TENANG (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu HAPPY ASMARA - SING TENANG (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

happy asmara, sing tenang,

Home