Download lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno Mp3

Happy Asmara - Tak Ikhlasno

Listen: 194,408

Duration: 05:11

MP3 size: 3.42 MB

Lirik:

Sepine wengi iki ngridu ati
Seng tansah kelingan sliramu
Kowe ninggal aku

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng karo liyane

Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo di hianati
Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku, mugo langgeng saklawase

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng karo liyane

Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo di hianati
Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku, mugo langgeng saklawase

Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo di hianati
Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku, mugo langgeng saklawase

Download Lagu Gratis HAPPY ASMARA - TAK IKHLASNO (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu HAPPY ASMARA - TAK IKHLASNO (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu HAPPY ASMARA - TAK IKHLASNO (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

happy asmara, nella, kharisma, via, vallen, vlog, dangdut, koplo,

Home