Download lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno Mp3

Happy Asmara - Tak Ikhlasno

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 57,207

Duration: 04:32

MP3 size: 5.63 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sepine wengi iki ngeridu ati
Seng tansah kelingan sliramu
Kowe ninggal aku

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng karo liyane

Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng karo liyane

Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
Mung dungoku mugo langgeng saklawaseg karo de’e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Tak Ikhlasno [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana, happy asmara, tak ikhlasno, milady record, 2019, mp3, indonesian, music, happy asmara,

Home