Download lagu Happy Asmara - Tak Lalekno Kowe Mp3

Happy Asmara - Tak Lalekno Kowe

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 42,427

Duration: 05:07

MP3 size: 4.19 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3đŸ˜‰



Lirik:

Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati
Piye kabarmu saiki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati
Sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi
Raiso nompo anane

Nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe
Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati

Mergo saiki aku wis oleh ganti
Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati
Piye kabarmu saiki
Opo isih kelingan kowe ngelarani

Kadung jeru diriku mencintai
Dirimu sepenuh hati
Sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi

Raiso nompo anane
Nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe
Lilo tak lilakne yen pancen…

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Tak Lalekno Kowe [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Happy Asmara - Tak Lalekno Kowe [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Tak Lalekno Kowe [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana, milady record, mp3, music, happy asmara,

Home